Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// ThreatLocker

"ThreatLocker - marknadens mest kraftfulla cybersecurity"

Allt ni behöver i en och samma lösning oavsett storlek på organisation.

MSP Nordics brinner för att hjälpa alla företag på resan mot en säkrare digitalisering. Vi gör det genom att leverera TreatLocker, den mest attraktiva lösningen för er cybersäkerhet.

Läs mer om ThreatLocker

Video
//All-in-one säkerhet

Vad är TreatLocker?

Marknadens främsta EDR-lösning

Threat Locker samlar in tre gånger mer data än den genomsnittliga EDR-lösningen.

“ThreatLocker Network Control” är en slutpunkts- och serverbrandvägg som gör att du kan ha total kontroll över nätverkstrafiken, vilket i slutändan hjälper dig att skydda dina enheter.

// ThreatLocker

ZERO TRUST ENDPOINT PROTECTION PLATFORM

Vad är Ringfencing?

Ringfencing styr vad applikationer kan göra när de väl körs. Genom att begränsa vad programvara kan göra, kan ThreatLocker minimera sannolikheten för en attack att lyckas eller att en angripare använder legitima verktyg som exempel PowerShell som vapen.

Ringfencing låter dig styra hur applikationer kan interagera med andra applikationer. Till exempel, även om både Microsoft Word och PowerShell kan vara tillåtna, kommer Ringfencing att hindra Microsoft Word från att kunna anropa PowerShell, vilket förhindrar att ett försök till utnyttjande av en sårbarheten förhindras.

Läs också mer om TreatLocker TreatLocker Ringfencing

+
Aktiva kunder
+
Slutförda projekt
+
Specialister
+
År srfarenhet
// TreatLocker

Vad är Alowlisting?

Tillståndslista för applikationer nekar alla applikationer att köras förutom de som är uttryckligen tillåtna. Detta innebär att opålitlig programvara, inklusive ransomware och annan skadlig programvara, kommer att nekas som standard.

Kundnöjdhet 97%
Användarvänlighet 95%
Förebyggande säkerhetsarbete 98%