Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

//Huntress

"Huntress - obeskrivlig känsla och kontroll över säkerheten"

Allt ni behöver i en och samma lösning oavsett storlek på organisation.

MSP Nordics brinner för att hjälpa alla företag på resan mot en säkrare digitalisering. Vi gör det genom att leverera Huntress, den mest attraktiva lösningen för er cybersäkerhet.

Läs mer om Huntress

Video
//All-in-one säkerhet

MDR för Microsoft 365

Real-time Microsoft 365 Cyber Defense

Business Email Compromise (BEC) är ett växande hot mot företag av alla storlekar. BEC-attacker involverar bedrägliga e-postmeddelanden för att lura individer att skicka pengar eller känslig information till hotaktörer.

Dessa attacker kan vara mycket övertygande och svåra att upptäcka, ofta antyder de på brådskande ärenden och utger sig för att vara en pålitlig kontakt för att få tillgång till känslig data.

// Huntress

Förebygg och upptäck hoten innan det finns någon risk.

Alla “End Points” är platsen för brottet. Det är där inkräktare utnyttjar och stjäl referenser, får och bibehåller åtkomst och rör sig helt under radarn inom organisationen.

Huntress Managed EDR, med stöd av vår 24/7 SOC, identifierar och upptäcker dessa hot när de dyker upp så att du kan stoppa aktörer innan de orsakar någon skada.

+
Aktiva kunder
+
Slutförda projekt
+
Specialister
+
År srfarenhet
// Huntress

Vad är Alowlisting?

Tillståndslista för applikationer nekar alla applikationer att köras förutom de som är uttryckligen tillåtna. Detta innebär att opålitlig programvara, inklusive ransomware och annan skadlig programvara, kommer att nekas som standard.

Kundnöjdhet 97%
Användarvänlighet 95%
Förebyggande säkerhetsarbete 98%